Velbesøgt åbent hus roklubben

Jels Roklub afholdte tirsdag den 25. april 2017 åbent hus. Trods det dårlige vejr, med kold og hård vind samt regnbyger, var arrangementet meget velbesøgt. De første dukkede op før klokken 17, og de sidste gik efter klokken 20.

12-14 tog imod tilbuddet om at komme ud at ro en tur – trods udfordringerne på grund af vejret. Men mange flere var inde at se lokalerne, bådene og tale med medlemmerne.

Roklubben afholdte instruktionsweekend den 22. – 23. april, hvor vejret også gav store udfordringer. Og der er instruktionsweekend igen i den kommende weekend (29. – 30. april). Holder alle disse “kaniner” ved, og bliver medlemmer af roklubben, giver det en pæn medlemsfremgang – og roklubben får hurtigt støvet samtlige både af i løbet af maj-juni.

De unge i klubben glæder sig over, at det ser ud til at komme flere unge medlemmer, som kan inddrages i det gode kammeratskab.

Det næste offentlige arrangement i Jels Roklub er sommer-roskole fra den 27. – 29. juni, for 12-15 årige drenge og piger – tilmelding på roning.dk.

Kilde: Velbesøgt åbent hus roklubben