Troels Ravn bliver ny skoleleder i Jels

Tiden som mangeårigt medlem af Folketinget er slut, men Troels Ravn synes stadig han har meget at give af.

Ringen bliver sluttet, når Troels Ravn efter sommerferien sætter sig i for enden af skrivebordet på Jels Skole. Hans karriere begyndte nemlig som lærer og siden skoleleder, og efter en årrække som medlem af Folketinget, vendte han efter seneste folketingsvalg tilbage til jobbet som lærer, senest i et vikariat på Grønvangskolen.

“Skoler, børn, og uddannelse er det jeg har interesseret mig for. I det seneste vikariat har jeg for alvor prøvet det af, om jeg kunne finde ud af at være lærer igen”, konstaterer Troels Ravn.

Selvom han aldrig har arbejdet på Jels Skole, så kender han både den afgående leder og også lokalområdet, som han besøger i flere sammenhænge, blandt andet som fodboldtræner.

“Det er vigtigt det her med skole, hvor børn skal lære, de skal trives og dannes og blive til som mennesker. Der er nogle værdier, jeg kan se mig selv i. Jeg er den type leder, der trives bedst ude blandt børn og personale fremfor bag skrivebordet, så der vil man oftest kunne finde mig. Det er vigtigt for mig, at børn lærer at være en del af et forpligtende fællesskab, og jeg ved det er en god skole med glade børn i et godt lokalsamfund”, siger Troels Ravn.

Troels Ravn bor i Vejen med sin kone. De har tre børn, der er flyttet hjemmefra, og tre børnebørn. Troels Ravn er 62 år, og holder sig i gang ved at være fodbolddommer, spille tennis, padel og fodbold.

Kilde: Troels Ravn bliver ny skoleleder i Jels