Største benzincheck nogensinde til Jels IF

Det sidste år har slet ikke været som det plejer – heller ikke i Jels IF hvor corona-pandemien har lukket for idrætten af flere omgange, hvilket naturligvis har sat både medlemmers og de frivillige ledere og bestyrelsesmedlemmers tålmodighed på prøve.

Men heldigvis er der også noget der er som det plejer. SuperBrugsen i Jels og OK har nemlig netop overrakt den årlige benzincheck til Jels IF’s sponsorudvalg. Men faktisk er dette heller ikke helt som det plejer for SuperBrugsen og OK har besluttet at give 30% ekstra i denne corona-tid, så beløbet på checken er på hele 25.352 kr.

“Vi er meget taknemmelige for støtten fra vores trofaste partnere, SuperBrugsen i Jels og OK. Gennem de sidste mange år er der blevet sendt rigtig mange penge i vores retning, og vi har blandt andet brugt dem på at bygge multibanen, som ikke kun er til gavn for foreningen, men også for resten af byen”, fortæller Jens-Erik Zerrahn, der er med i Jels IF’s sponsorudvalg.

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med Jels IF og når man kigger på beløbets størrelse, så viser det jo at der er masser af opbakning til vores aftale, hvilket vi naturligvis også er rigtig glade for”, forklarer Kenneth Ørvad, Uddeler i SuperBrugsen i Jels.

Beløbet på sponsorchecken afhænger af hvor meget benzin/diesel, el- og telefonabonnementer, der bliver købt via de OK tankkort, der har valgt Jels IF, som den klub, der skal have glæde af sponsorkronerne.

Jels IF vil gerne takke alle som tanker med deres OK tankkort – bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.

Kilde: Største benzincheck nogensinde til Jels IF