Ny udstiller hos Design Classique

Annette Mahoneys malerier trækker tydelige paralleller til Bauhaus bevægelsen og hylder tegneren Hergé.

Man fornemmer tydeligt rebellen i Annette Mahoney og det giver hendes malerier en ekstra dimension. Foruden den ungdommelige gnist, Sørøver Sally og subkulturen, ville det hele bare være en lille smule mere kedeligt. Kunsten skal ind til folket igen, sofastykkerne ud. Til højre og i midlet er bl.a. den kendte Bauhaus bevægelse. Kunstneren har en stor forkærlighed for Bauhaus bevægelsen, Hergé og Kandinskij.

Den autodidakte kunstner med base på Nørrebro i København udstiller allerede mange steder, og høster stor ros for sin kunst. Alene i oktober har hun både udstillet hos Boomer Gallery, London samt på den internationale udstilling ”Political Discord” i Las Laguna Gallery, Los Angeles, USA.

Som kunstner vil Annette Mahoney bevæge sine beskuere. Fortælle historier. Udfordre. Prikke til noget. Lege med former og farver, som dengang hun var barn og digtede indviklede historier, mens farveblyanterne sled hul i papiret. Og farverne bestemmer tit retningen. Rød er kærlig. Blå kan være vred, nogle gange, mens gul ofte er lidt af en primadonna.

Udstillingen hos Design Classique i Jels kan ses indtil 15. januar 2021 og der er gratis adgang i forretningens åbningstider.

Kilde: Ny udstiller hos Design Classique