Foredrag om bæredygtighed og mental sundhed

Som en del af arrangementet Grønnere Livstil, som løber af fra den 2. til 4. oktober ved Design Classique, afholder psykolog og tidligere Jelsing Frank Bundgaard Nielsen, foredrag omkring bæredygtighed og mental sundhed.

Måske kender du det? Det er som om dagen lever sit eget liv. Hverdagen kører afsted med dig som passager. Førersædet er optaget af alt det du skal nå. På bagsædet ligger alt det du ikke nåede i går. Og du orker da slet ikke at tænke på alt det der ligger i bagagerummet. I øvrigt er tanken snart tom, men det har du ikke opdaget endnu.

Kom og få inspiration til stå af hamsterhjulet i ny og næ, og måske opdage hvorfor du overhovedet hopper ind i hamsterhjulet. Måske finder du også ud af hvad det der nymodens pjank, mindfulness, kan bruges til. Få inspiration til at stoppe mere op, mens du slipper anstrengelsen.

Bæredygtighed og mental sundhed handler om, at finde en måde at tage styring i eget liv, og dermed få ansvaret tilbage igen. Ikke som en byrde, men som en mulighed for at vælge de ting til, der dybest set er de vigtigste for dig. Skal du bare overleve endnu en dag, eller vil du forsøge at leve? Leve ud fra de værdier, der er betydningsfulde i dit liv. Hold dig frisk, hvis du vil.

Der er foredrag lørdag den 3. oktober kl. 11.30, kl. 13.30 og kl. 15.30 samt søndag den 4. oktober kl. 11.30. Foredraget varer ca. 45 min. og der er gratis adgang, men dog et begrænset antal pladser.

Kilde: Foredrag om bæredygtighed og mental sundhed