Arbejdsdag på Storkeengen

Søndag den 22. september fra kl. 11-14 inviterer Jels Borgerforening til arbejdsdag på Storkeengen, som trænger til en kærlig hånd samt en “make-over”.

“Vi fra bestyrelsen har været en tur nede omkring vores skønne legeplads som i det daglige bruges af mange af byens børn, og vi har besluttet at lave lidt om på designet af området – en ændring som gerne skulle betyde at der skal bruges væsentligt færre kræfter på at holde området pænt så alle der kommer der, synes der er dejligt at være”, forklarer Anja Blædel fra Jels Borgerforening.

Sådan en opgave overstiger hvad de syv fra bestyrelsen kan overkomme, så derfor håber de på at rigtig mange har lyst til at bruge et par timer sammen med dem og give en hånd med at gøre stedet endnu mere attraktivt for alle, ung som gammel.

Dagen starter kl. 11 hvor opgaverne fordeles. Ca. kl. 13 byder borgerforeningen på en grillpølse samt en øl/vand til det arbejdende folk. Foreningen forventer at være færdige kl. 14 men måske har nogen lyst til at blive længere og få en hyggelig eftermiddag ud af det sammen med andre fra byen?

Medbring rigtig gerne nogle haveredskaber og evt. trillebør
“Er vi så heldige at nogle har mulighed for at medbringe større arbejdsmaskiner som mini-graver, havefræser, buskrydder mv. vil de blive taget imod med kyshånd. Hvis du ikke selv har mulighed for at komme på dagen men gerne vil låne os arbejdsmaskiner, så vil vi meget gerne høre fra dig”, slutter Anja Blædel.

Jels Borgerforenings Facebook-side kan du se kontaktoplysninger på bestyrelsen.

Vil du have de overskydende planter?
Den ”make-over” som foreningen ønsker, betyder at der er nogle blomsterbede der skal sløjfes. De overskydende planter som bl.a. tæller diverse hosta, stauder og buske må man tage med hjem. Det kommer til at foregå efter først-til-mølle-princippet på selve dagen.

Jels Borgerforening håber at se rigtig mange til en hyggelig dag.

Kilde: Arbejdsdag på Storkeengen