Vær med til at indvi cykelsti mellem Grønnebæk og Jels

Hvad enten du er på rulleskøjter, gåben eller cykel – er du velkommen til at være med, når Vejen Kommune indvier ny cykelsti mellem Grønnebæk og Jels.

Efter godt fem måneders arbejde, er der lørdag den 18. marts indvielse af den dobbeltrettede cykelsti på 1,2 kilometer langs Jelsvej.

“Det er godt for både små og store cyklister at vi kan åbne denne cykelsti – det giver tryghed for alle bløde trafikanter i alle aldre, at der nu er cykelsti langs Jelsvej. Det er sundt at flytte fra bil til cykel, men det kræver at der er en sikker vej, og det er der nu – ikke mindst for børnene”, siger Jørgen Bruun, formand for Udvalget for teknik og miljø i Vejen Kommune.

Program for indvielsen
Der er indvielse af cykelstien lørdag den 18. marts, hvor alle er velkommen – uanset om man kommer på cykel, gåben, rulleskøjter eller løbehjul. Mødested er i krydset Nørrebyvej-Jelsvej i Grønnebæk. Mødetid er kl. 13.30.

Indvielsen starter i Grønnebæk, hvor snoren klippes og herefter startes turen mod Jels. Ved Haderslevvej vendes der om og turen tages tilbage igen til Grønnebæk. Efterfølgende samles alle i Grønnebæk, hvor den officielle indvielse foregår kl. 14.15 med taler, musik, pølser, vand og kaffe.

Fakta
Cykelstien starter ved Nørrebyvej i Grønnebæk og fortsætter langs Jelsvej frem til Haderslevvej. I krydset Jelsvej-Haderslevvej er der etableret krydsningsheller. Langs Haderslevvej er der anlagt 200 meter enkeltrettede stier i begge sider af vejen og er tilsluttet rundkørslen ved Haderslevvej-Tøndervej.

Kilde: Vær med til at indvi cykelsti mellem Grønnebæk og Jels