Ukrainsk kunster udstiller ved Design Classique

Fra på fredag den 1. oktober præsenterer Design Classique i Jels en udstilling af den anerkendte ukrainske kunstner, Andrei Bludov.

Andrei er uddannet ved grafikfakultetet ved Kiev State Art Institute i 1990. Medlem af Unionen af kunstnere i Ukraine og professoren for kunst på National Academy of Arts and Architecture. Han bor og arbejder i Kiev i Ukraine.

Andrei Bludov er optaget af det urbanistiske landskab, storbyliv, sammenkoblingen og gennemsigtigheden i byrummet. Byen betragtes som en levende organisme, ikke bare et økosystem men også et socialt system, hvor vi alle er generatorer, sendere og formidlere af informationsfelterne med forskellige mønstre og natur.

“Det er første gang at Andrei Bludov præsenteres i Danmark, og vi er beærede over at dette samarbejde er blevet en realitet”, fortæller indehaveren af Design Classique, Tonny Weber Wollesen, som har arbejdet på dette projekt siden sommeren 2020.

Kunstneren er anerkendt, og hans malerier sælges over hele verden. Senest har udstillinger i Kina og de Forenede Arabiske Emirater bragt kunstneren ind på den absolutte verdensscene for samtidskunst.

Åbningen af udstillingen markeres med en fernisering, fredag den 1. oktober kl. 14. Der fortælles kort om kunstneren og hans tanker bag malerierne. Det er i øvrigt samme dag som Livsstilsmessen, Grønnere Livsstil 2021 åbner på samme adresse.

“Det bliver en vild weekend, med mange aktiviteter og forhåbentlig mange besøgende”, slutter indehaveren af Design Classique.

Udstillingen vil være åbent daglig fra kl. 11-17 og lørdage fra kl. 10-15. Udstillingen forventes at vare til den 1. april 2022.

Kilde: Ukrainsk kunster udstiller ved Design Classique