Spændende nyt – Nu skal det være: eFodbold i Jels

Efter Corona-nedlukningen kan Jels IF’s fodboldafdeling nu endelig få skudt gang i deres nye initiativ. Så nu starter den første officielle eFodbold-turnering for breddeklubber i DBU-regi. Det sker i samarbejde mellem DBU, DBU Bredde og Carlsberg Sportsfond, hvis fælles formål er at tiltrække nye målgrupper til fodboldklubberne og skabe mere liv i deres klubhuse.

Og Jels IF skal selvfølgelig være med…

“Vi har i fordboldafdelingen fået en mulighed for at udbyde eFodbold (FIFA 20 på Playstation 4). Når man går til eFodbold, kommer man ud til andre klubber og spiller kampe. Man spiller på hold og i forskelige alderskategorier fra og med U8. Der er ingen øvre aldersgrænse. eFodbold er for både piger og drenge”, fortæller Kenneth Kryger Sørensen, fra Jels IF’s fodboldafdeling.

Jels IF sørger for at stille lokale og udstyr til rådighed, men de har brug for i fællesskab at få løbet dette fantastiske initiativ igang, og derfor inviteres interesserede børn og min. en forælder til informationsmøde fredag den 21.8. kl. 17.00 i Klublokalet i Jels Motel og Sportscenter.

Tilmelding er ikke nødvendigt. Tag også gerne kammerater med, som ikke i forvejen er tilknyttet Jels IF Fodbold. Alle er velkomne – fodboldafdelingen glæder sig helt vildt til at se jer.

Kilde: Spændende nyt – Nu skal det være: eFodbold i Jels