Snart åbner et design skrædderi i Jels

Det er den 26-årige unge brasilianske mand, Itamir R. Vasconcelos, som får realiseret sine drømme om at etablere sig i Europa, og han fandt den rette sammenhæng i Jels.

Itamir har arbejdet med design og skrædderi siden at han kun var 12 år gammel, og han har derfor allerede stor erfaring indenfor faget! Itamir har primært arbejdet i større brasilianske firmaer, og dér har han arbejdet med design, udvikling og prøvekollektioner. Drømmen om at komme til Europa blev realiseret, da han via fælles venner fik kontakt til Design Classique i Jels.

Design Skrædderiet åbner i egne lokaler, men i samme bygning som Design Classique i Jels. Skrædderiet henvender sig primært til kvinder i alle aldre, da Itamir elsker at sy kjoler og festtøj! Alt bliver syet og tilrettet efter kundens ønsker, så ikke to kjoler behøver at blive ens!

Åbningen vil senere blive markeret med en reception, men allerede nu er det muligt at kigge ind og se Itamirs danske start-up kollektion. Lige som der også allerede nu er mulighed for f.eks. at bestille en kjole eller dragt. Skrædderiet udfører også reparationer.

Skrædderiet er åbent onsdag til lørdag, da de øvrige dage bliver brugt på skrædderværkstedet!

Kilde: Snart åbner et design skrædderi i Jels