Skal der være fastelavn i 2023?

Jels IF har gennem de sidste mange år afholdt fastelavnsfest i hallen. Det er en forældregruppe under Jels IF der har stået for at arrangementet.

Forældregruppen mener nu at det er tid at give stafetten videre, så der kommer nye kræfter til.

Der er forsøgt at samle en ny gruppe forældre under Jels IG, til at tage opgaven, men desværre uden held. Så hvis der sidder en anden forening i byen og tænker det er noget for dem, må I meget gerne tage opgaven.

“Vi har en drejebog klar, som I gerne må overtage og er også behjælpelig med at sætter jer ind i opgaverne. Gruppen bør bestå af ca. 4 personer”, forklarer Lisbet Bloch Jensen, der har været med i forældregruppen.

Gruppen plejer kun at mødes én gang i start januar – ca. 1 time. Her fordeles opgaverne, og så mødes gruppen eller ca. 1½ time før fastelavnsfesten går i gang. Derefter er der selvfølgelig oprydning, hvor der dog plejer at være en villighed fra alle deltagerne til at hjælpe, så samlet set er fastelavnsopgaven absolut overkommelig.

Hvis du tænker at det kunne være noget for dig, så kontakt Lisbet Bloch Jensen på enten lisbet@klitskov.dk eller 22 16 97 13.

Kilde: Skal der være fastelavn i 2023?