Rom- og whiskysmagning er snart udsolgt

Jels IF afholder fredag den 16. november en rom og whiskysmagning i Foreningshuset ved Jels Søbad og der er godt gang i billetsalget.

Arrangørerne har besluttet at trække lod om en flaske rom blandt alle deltagerne, hvis deltagerantallet kommer op på 40 stk., hvilket bestemt er sandsynligt, da der i skrivende stund er solgt 35 billetter til arrangementet.

Idrætsforeningen har allieret sig med Mats Björkman fra firmaet Mac Y A/S, som kommer med 6 forskellige rom og 4 forskellige whisky, som deltagerne kyndigt bliver vejledt igennem. Mats vil undervejs i det 3 timer lange foredrag/smagning, fortælle historier omkring de enkelte flasker og destillerier.

“Det vil være en smagning der vil ramme bredt og i de flestes smag. Rommene der er valgt er tre fra det helt søde, en med portvinsfinnish og to mere kraftige. Whiskyerne der er valgt er to fra det bløde lag og to af de hårde røgede”, fortæller Mats Björkman.

Der vil max være plads til 50 deltagere og billetterne kan allerede nu købes online via www.jels-if.dk, hvor man også kan se hvilke rom og whiskys der skal smages. Prisen for smagningen, inkl. kaffe og brød er kun 280 kr.

Deltagerne vil efter smagningen kunne købe flasker med de smagte rom og whiskys.

Rom og whiskysmagningen starter kl. 18.30.

Kilde: Rom- og whiskysmagning er snart udsolgt