Rigtige kvinder ka' selv

På torsdag, den 27. april kl. 19, byder Jels Biler velkommen til en aften, hvor du og din veninder kan få masser af forårsinspiration og samtidig optjener point på respekt-kontoen, når I fremover selv fikser bilen.

Jels Biler inviterer nemlig til “Basisviden om din bil”, som bliver krydret med modeshow, smykker, vinsmagning og lækre produkter fra Matas.

Vil det ikke være fedt at få basal viden om din bil? Og så samtidig kombinere det med modeshow fra Steffi Mode, smykker fra Fuglsig og Jespersen, vinsmagning fra Askegaard vin og lækre produkter fra Matas.

“Vores glade og tålmodige mekanikere giver dig basal viden om din bil. Hvad betyder de forskellige lamper? Hvordan skifter man hjul, og hvordan bruger du lappegrejet? Hvordan kontrolleres dæk, olie, vand, sprinklerne mm.”, fortæller Søren Steentoft, indehaver af Jels Biler.

Steffi Mode fra Toftlund har lavet en aftale med nogle skønne kvinder, der giver et modeshow, og viser forårets farver og trends. Askegaard Vine byder på vin og bobler. Fuglsig og Jespersen viser et udvalg af smykker og ure, og Matas supplerer med masser af lækre produkter.

Jels Biler sørger for bløde bobler og snack, og alle får en goodiebag med hjem.

Tilmelding er nødvendig og prisen er 50 kr. pr. person (betales ved indgangen) – der er et begrænset antal pladser. Tilmelding på ss@jelsbiler.dk eller info@steffimode.dk. Oplys gerne navn, mobilnr. og hvor mange du tilmelder.

Kilde: Rigtige kvinder ka' selv