Ny webshop med lagerudsalg i Jels

En ny webbaseret butik slår nu dørene op for et julelagersalg i Jels. Det er webshoppen Growupp der forhandler økologiske og bæredygtige produkter.

Det er både økologiske nødder, tørret frugt, vin i flere kategorier, designprodukter til hjemmet og lækre skønheds- og plejeprodukter til både ham og hende. Det er både kendte og efterspurgte mærker som Ecooking of By Wirth, men også mere ukendte, men bestemt produkter af højeste kvalitet fra svenske L:A Bruket og Iris Hantverk.

Det er Vivi og Jesper Toftmann Hansen der står bag webshoppen, og de ønsker at gøre rene, økologiske varer mere tilgængelige for den brede befolkning. Både med hensyn til sortiment, pris og kvalitet. De udvælger de allerbedste produkter inden for hver kategori, og f.eks. er vinen fra Alsace personligt udvalgt hos den lokale vinbonde – efter en grundig smagsprøvning naturligvis!

Webshoppen så dagens lys i oktober i år, og har siden sendt varer ud til kunder i hele Danmark. På growupp.dk får kunderne altid de bedste produkter, til de bedste priser.

For at gøre det nemt for kunder i og omkring Jels, har Vivi og Jesper nu åbnet dørene for et jule lagersalg, så det er muligt at komme og se og røre ved de fine produkter. Hvem ved, måske falder der også en smagsprøve af.

Ved at købe dine økologiske julegaver direkte fra lageret sparer du, ud over 25% som gives i forhold til udsalgspriser, også fragten.

Åbningstiderne for julelagersalget frem til jul er mandag til onsdag fra kl. 19-21 og søndage fra kl. 11-16. Alternativt kan man kontakte Vivi på 61 76 72 10, for at aftale et andet tidspunkt.

Kilde: Ny webshop med lagerudsalg i Jels