Ny musikbegivenhed i Jels

En ny forening har set dagens lys i Jels. Jels Musikforening hedder den og initiativtagerne bag foreningen vil starte en ny musikbegivenhed i Jels, som erstatning for FestiValhal, der desværre er konkurs.

“Efter nogle møder med FestiValhal og konkursen i den forbindelse, fandt vi ud af, at der ikke vil blive en FestiValhal i 2020. Dette er vi en gruppe mennesker, som er så kede af, at det måtte vi arbejde på ikke kom til at ske”, hedder det i en pressemeddelelse fra den nye forening.

“Derfor har vi valgt at finde en løsning, så Jels stadig har et musik arrangement i fremtiden og vi har afsat datoen lørdag d. 13. juni 2020 til en éndags festival ved navn Valhalla Musikfestival. Setupet vil blive anderledes end det FestiValhal kunne levere, men målet er at skabe et musik arrangement som er økonomisk bæredygtig og som stille og roligt kan få lov at udvikle sig i takt med gæsternes støtte og opbakning. Men vi er slet ikke i tvivl om at vi kan skabe en fed fest”, lyder det videre i pressemeddelelsen.

For at sikre den bedst mulige modtagelse, vil alle der har købt billetter til FestiValhal blive tilbudt erstatningsbilletter. Dette vil foreningen snarest muligt arrangere i samarbejde med Billetlugen.

Programmet vil løbende blive offentliggjort og foreningen forventer at have et fuldt program klar indenfor 14 dage.

Jels Musikforening består af følgende medlemmer:

  • Formand: Charlotte Rix (Agerskov).
  • Næstformand: Alexander Kølbæk (Aabenraa).
  • Kasserer: Preben Hansen (Jels).
  • Presseansvarlig: Jacob Nissen (Fredericia).
  • Marketing og baransvarlig: Claus Kirk (Ebeltoft).
  • SoMe ansvarlig: Martin Andresen (Mariager).

Med initiativet håber foreningen selvfølgelig, at mange ligesom dem selv, har haft nogle fantastiske oplevelser på FestiValhal og vil være med til at støtte op om dette nye arrangement.

Kilde: Ny musikbegivenhed i Jels