Masser af god musik på friluftsscenen

På lørdag, den 5. august, afholdes den 2. udgave af FestiValhal på den smukke friluftsscene i Jels – og det kommer ikke til at gå stille af sig. Hele 12 bands vil forkæle dine øre med god og varierende musik på både den store scene (ved friluftsteateret) og i Valhal.

Foruden de 12 bands, så vil der også være en fest for de unge i det der er blevet navngivet “Gudernes Cult Fest”, hvor to lokale DJs vil sørge for den musikalske underholdning.

“Selvom opbakningen er væsentligt bedre end sidste år, må vi erkende, at der skal 3-400 billetter mere over disken, hvis vi skal kunne gøre comeback næste år. Så inviter gerne venner, familie, kollegaer og naboer med, så vi kan få en tilbagevendende begivenhed i Jels”, forklarer festival-arrangør Thomas Klintrup.

Du kan nå at sikre dig din billet til hele arrangementet via festivalhal.billetexpressen.dk, hvor du enten kan købe adgang til hele arrangementet eller kun til ”Gudernes Cult Fest” – men du skal skynde dig, forsalget lukker nemlig til midnat, og så kan der først købes adgang på dagen, hvor billetprisen så stiger med 50 kr. pr. billet.

Du kan læse mere om programmet på festivalhal.dk.

Kilde: Masser af god musik på friluftsscenen