Løbemotion starter spændende projekt

Jels IF Løbemotion vil gerne starte et projekt for at få folk i gang med at motionere – foretage en livsstilsændring med mere motion og ændrede kostvaner.

“Nogle kalder det U-turn eller Rigtige mænd – vi kalder det LØB FOR LIVET”, fortæller Svend Hansen, formand for Jels IF Løbemotion og fortsætter:

“Du ved det selv – du er overvægtig – du er i dårlig form? Risikoen for livsstilssygdomme er stor; Forhøjet kolesterol, type 2 diabetes, blodpropper mm. Vægttab og bedre kondi mindsker risikoen for disse sygdomme. Man får et bedre selvværd, lettere ved at klare dagligdagens gøremål og deltage i forskellige fysiske aktiviteter. Så det er bare med at komme i gang. Og Jels IF Løbemotion vil gerne give en håndsrækning”.

Aktiviteterne vil især være baseret på løb, men der vil afveksles med powerwalk, cykling mm. og ved opstarten vil der være tilknyttet læge.

Tanken er, at det også er et “fælles projekt” hvor deltagerne kan støtte hinanden.

Der afholdes et informationsmøde i Foreningshuset ved Søbadet torsdag den 2. marts kl. 19.00 hvor medlemmer fra Jels IF Løbemotion og læge Birgitte Skaarup vil være til stede. Så kom og hør, hvad du kan gå glip af.

Af hensyn til forplejning, så kom gerne med en tilmelding til Jørgen Lundby på 20 29 30 74 eller Svend Hansen på 22 93 88 14 eller på mail til svh6630@gmail.com.

Kilde: Løbemotion starter spændende projekt