Jels Cykelsport skal på arbejde

Der er sat kryds i kalenderen hos Jels Cykelsport lørdag den 2. september, hvor der arbejdes ude på MTB sporet i Stursbøl Plantage.

“Alle brugere af sporet er velkommen til, at komme og give en hånd med. Man behøver ikke være medlem af Jels Cykelsport, men da det også koster penge at vedligeholde sporet, ser vi da gerne flere medlemmer af Jels Cykelsport”, udtaler Lars Odder Jepsen fra Jels Cykelsport.

Der skal arbejdes på sporet og lægges noget grus på det nye stykke fra parkeringspladsen. De gamle spor skal også udbedres, hvis det kan nås. Så hvis du har et par timer til at hjælpe så starter Jels Cykelsport op kl. 08.00, lørdag den 2. september. Jels Cykelsport søger for noget frokost og nogle maskiner, så ikke alt gruset skal køres i trillebør.

Ønsker du at give en hånd med, så tilmeld dig venligst på Jels Cykelsports Facebook gruppe eller på mail jelscykelsport@gmail.com, så der sikres forplejning nok til alle fremmøde.

Hvis du ønsker at blive medlem af Jels Cykelsport, så koster det kun 200 kr. om året at være medlem og de kan indbetales via Mobilepay på nr. 60699 – husk at oplyse navn, så styregruppen ved hvem der har indbetalt og send venligst en mail til jelscykelsport@gmail.com med navn, adresse og mobilnummer.

Kilde: Jels Cykelsport skal på arbejde