Gymnastikopvisning i Jels

Jels IF’s gymnastikafdeling afholder den årlige gymnastikopvisning lørdag den 7. marts.

“Udover vores fem egne hold kommer Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole med deres 195 elever, samt DGI’s Mini Mix Syd egnshold”, fortæller Susan Rasmussen, formand for Jels IF’s gymnastikafdeling, der samtidige oplyser at der er flere lokale gymnaster på Mini Mix Syd, som stiller med 74 gymnaster – så dem glæder gymnastikafdelingen sig ekstra meget til at se.

Som noget nyt, så har 6. klasserne fra Jels Skole i år en bod inde i hallen, hvorfra der vil blive solgt både kaffe og kage, og hvem ved – måske også andre lækkerier. Pengene som skoleeleverne tjener på dette, vil gå til sommerens hyttetur til Skagen. I boden vil der kunne betales med både kontanter og MobilePay.

Dørene til gymnastikopvisningen åbnes kl. 12.30 og der er fælles indmarch kl. 13.30. Entreen koster 50 kr. for voksne og børn under 12 år kan nøjes med at betale 20 kr. Også her kan der betales med kontanter og via MobilePay.

“Vi glæder os til at se Jels Motel & Sportscenter fyldt med glade gymnaster og publikum. Vi opfordrer samtidig det lokale publikum til at lade bilen stå hjemme, da der kan blive mangel på parkeringspladser dagen igennem”, slutter Susan Rasmussen.

Programmet for opvisningen kan ses på www.jels-if.dk.

Kilde: Gymnastikopvisning i Jels