Gæstgivergaarden bliver genopført

“Det er ikke et festspil vi er i gang med – vi bygger simpelthen en kopi af den for længst nedrevne Jels Gæstgivergaard – inde i Jels Hallen ved bonderøvsballet den 25. februar”, fortæller Philip Sørensen fra festudvalget.

“Der skal ske noget nyt hvert år”, forsætter Philip Sørensen og fortsætter: “Sidste år var nyheden at vi skiftede det veltjente Bierfesttema ud med Bonderøvsbal – med undertemaet Bønderkarle & Malkepiger. Publikum tog udfordringen op, kom kørende på traktorer til ballet, og udviste stor fantasi med udklædninger der matchede temaet. Undertemaet er i år Herskab og Tjenestefolk”.

Udover den nye bar Jels Gæstgivergaard, så kører vi videre med JF-baren, og i barerne er der i alt otte forskellige slags øl i hanerne, heraf er fem nye. Der er også et stort udvalg af andre drikke, så ingen kommer til at tørste.

Musikken er igen i år lagt i hænderne på PS2 Duo – som ved bonderøvsballet stiller med fire mand. Og festen starter som sædvanlig med fællesspisning, hvor der serveres helstegt pattegris til gæsterne.

“Der er solgt 500 billetter, så man kan stadig nå at købe billetter. Vi har 100 frivillige hjælpere i sving under bonderøvsballet; de bygger barer, laver udsmykning, dækker borde, serverer mad, sælger drikkevarer, rydder op, og piller det hele ned bag efter – så vi har nogle hektiske dage foran os”, slutter Philip Sørensen.

Bonderøvsballet finder sted lørdag den 25. februar fra 13.00 – 21. 00 i Jels Motel & Sportscenter.

Det er Jels IF’s Venner, Jels Frivillige Brandværn og Jels Motel & Sportscenter der udgør festudvalget som gennem 10 år har arrangeret Bierfesten & Bonderøvsballet.

Team "Hønsegården". I baggrunden PS2 Duo ved bonderøvsballet 2016. Foto: Peter Egebæk.
Team “Hønsegården”. I baggrunden PS2 Duo ved bonderøvsballet 2016. Foto: Peter Egebæk.

Kilde: Gæstgivergaarden bliver genopført