Fuldt hus hos Design Classique

I søndags, den 1. oktober, havde den lokale Designskrædder, Itamir Vasconcelos og Kirsten Gellert fra Christiansfeld butikken, Smuk-Sakk, arrangeret et modeshow i Design Classiques smukke lokaler ved Jels Sø. Vejret var fantastisk, og det skulle vise sig at blive en smuk og overvældende dag.

Det blev nemlig et stort tilløbsstykke med alle billetter solgt. 70 forventningsfulde kvinder ankom i god tid til stedet for at få en god plads. Dørene blev dog først åbnet 15 minutter før start, og ventetiden brugte gæsterne på at studere forbutikken hos Design Classique som også rummer forretningens afdeling for gaveartikler. Kay Bojesen, Architectmade, og alle de andre populære gaveartikler, som man bare må kende – og helst eje.

Da dørene til modeshowet blev åbnet kl. 13.45, strømmede kvinderne ind for at indtage den bedste plads. Klokken 14 startede modeshowet. Først med de seks flotte kvindelige modeller i sæsonens smarte overtøj, og herefter slag i slag med det ene smarte tøj efter det andet.

Designskrædderen i Jels viste eksempler på gallakjoler samt hverdags- og aftenkjoler. Smuk-Sakk præsenterede flotte rober til hverdag og fest. Smuk-Sakk forhandler nogle at de rigtige gode mærker, som f.eks. Dyrberg/Kern, Karen By Simonsen og Privatsachen.

Den sidste fremvisning på den lange røde løber, var Itamir Vasconcelos’ eksempel på en skræddersyet konfirmationskjole, og Smuk-Sakks eksempel på hvordan konfirmandens mor kunne klæde sig på den stole dag.

Den efterhånden kendte sangerinde og sangskriver, Kirsten Mørk underholdt i pausen og efter opvisningen.

Den to timer lange opvisning, som var afbrudt af en uddeling af 10 præmier fra Design Classique og Smuk-Sakk, samt en pause hvor alle nød et glas vin sammen med en lækker sandwich, og muligheden for at drøfte den aktuelle mode, og i øvrigt få snakket på kryds og tværs.

Efter sidste opvisning, kunne de feststemte kvinder prøve, se og købe både tøj og møbler. Der blev handlet flittigt hos Smuk-Sakk, og der blev ligeledes afgivet ordre til Designskrædderen, hvor alt syes og tilrettes efter mål og ønsker.

Alt i alt, et par fornøjelige timer på den dejlig søndag eftermiddag ved den skønne natur i Jels.

Kilde: Fuldt hus hos Design Classique