Fodbold fitness får tilført ny inspiration

Fodbold fitness er en del af DBU’s koncept “Bevæg dig for Livet”, som er et visionssamarbejde med et mål om at sætte Danmark i bevægelse. Helt konkret er målet, at 600.000 danskere skal dyrke idræt i 2025 – blandt andet ved at dyrke fodbold fitness.

Siden sommeren 2016 har en flok kvinder mødtes én gang om ugen og dyrket fodbold fitness i Jels. I aften, tirsdag den 9. maj, får kvinderne fint besøg, når Henrik Sørensen, som er visionskonsulent hos DBU, kommer på besøg og hjælper med at vise nye og anderledes øvelser.

Træningen, som foregår fra 19:15 og én time frem er åben for alle – både dem der har været med siden sidste sommer, dem som har været med noget at tiden og dem som slet ikke har stiftet bekendtskab med fodbold fitness endnu, men som gerne vil vide mere.

Det er ikke et krav, at man har fodboldstøvler på – faktisk har kvinderne indtil videre i år benyttet Jels IF’s nye multibane til træningen.

I forhold til almindelig fodbold, så er holdet ikke tilmeldt en turnering. Det gør træningen mere fleksibel og giver dig mulighed for at træne så ofte – eller sjældent – du ønsker.

Så kig forbi i aften tirsdag – det eneste du skal medbringe er sko og godt humør (og måske en flaske vand) og så klarer Henrik og fodbold fitness holdet resten.

Kilde: Fodbold fitness får tilført ny inspiration