Flotte placeringer til Jels-roere ved JM i ergometerroning

Jels Roklub var repræsenteret af fire roere ved JM i indendørsroning i Aarhus.

Nicklas Davidsen og Mikkel Noe lagde ud i U17 drenge, med henholdsvis en 4. og 6. plads. De roede gode tider på 2000 meteren og Mikkel slog sit personlige bedste med hele 20 sekunder. Bagefter var Anette Hansen i aktion i letvægt senior B, hvor hun roede en guldmedalje hjem.

Dagens sidste løb var den store finale for alle klubberne, klubstafetten. Det meget unge Jels hold formåede at holde deres føring i første heat hele vejen i mål! Bagefter sad de nervøse og ventede på, om nogle hold fra andet heat kunne slå den hurtige tid. Desværre måtte de se sig slået med marginaler og Jels holdet kunne vende hjem med en bronzemedalje om halsen.

Jels Roklub har de seneste år satset meget på ungdomsroningen og dette stævne er endnu et bevis på, at satsningen har båret frugt. I december fik de to Jels roere Nicklas og Mikkel også fine placeringer til EuroSlide i Gladsaxe, hvor de bl.a. tog bronze med roere fra Odense. Succesen som klubben ser nu, har krævet hårdt og målrettet arbejde fra hele roklubben, roerne, trænerne og deres familier. Men roklubben vil fortsat udvikle og forny sig, så Jels Roklub er som altid på udkig efter sponsorater til at fortsætte det gode arbejde, der er sat i gang i forhold til at gøre rosporten attraktiv.

Fra venstre er det Marius, Mikkel, Nicklas og Anette. Foto: Jels Roklub.
Fra venstre er det Marius, Mikkel, Nicklas og Anette. Foto: Jels Roklub.

Kilde: Flotte placeringer til Jels-roere ved JM i ergometerroning