Få en super fed sommerferie-oplevelse

Har du lyst til at prøve kræfter med roning i din sommerferie? Så tag med på Sommer-roskole i Jels Roklub. Sommer-roskole er en sjov sommerferieaktivitet med masser af roning, nye venner og fede oplevelser!

Jels Roklub afholder igen i år Sommer-roskole for alle piger og drenge mellem 12 og 15 år fra tirsdag den 27. juni til torsdag den 29. juni, dagligt fra kl. 9 – 15. Her er der mulighed for at få en fed sommerferie-oplevelse med masser af roning på søen og på land, lege, konkurrencer, sjove oplevelser og nye venner. Sommer-roskolen er tre sjove dage med fokus på tryghed på vand, manøvre samt fællesskab og samarbejde mellem deltagerne.

“Roning er en alsidig og udviklende sportsgren, der samtidig giver masser af naturoplevelser og et stærkt socialt fællesskab. Vi går meget op i, at deltagerne tilegner sig ro-færdighederne på en sjov måde gennem leg og stafetter, både individuelt og i hold”, fortæller Anette Saaugaard Hansen, ungdomsinstruktør i Jels Roklub.

Sommer-roskolen er Jels Roklubs lokale sommerferietilbud, arrangeret i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og støttet af Nordea-fonden. Sommer-roskolen foregår i uge 26, tirsdag den 27. juni til torsdag den 29. juni fra kl. 9 – 15. Den sidste dag indbyder vi forældre/bedsteforældre til kaffe, kage og fremvisning af nye færdigheder.

Prisen for at deltage er kun 100 kr. for de tre dage, inklusive forplejning og T-shirt.

Efter gode erfaringer for både arrangører og deltagere i 2016, glæder Jels Roklub sig til igen at byde velkommen til rigtig mange børn og unge fra lokalområdet. De maksimalt 12 deltagere er i trygge hænder, med minimum tre voksne og tre unge instruktører og hjælpere til stede fra Jels Roklub. For mere information kan Linda Saaugaard Hansen, arrangør, kontaktes på 27 34 89 69.

Tilmelding senest onsdag den 7. juni 2017 på roning.dk.

Kilde: Få en super fed sommerferie-oplevelse