Et helt unikt jubilæum

I går aftes afholdt Jels Antenneforening sin årlige generalforsamling i Thorhallen. Ligesom mange tidligere generalforsamlinger, så forløb det hele i god ro og orden med fin spørgelyst fra de fremmødte medlemmer efter at formand Helge Lassen havde aflagt sin formandsberetning.

Nu var det imidlertid ikke første gang at Helge Lassen prøvede det – langt fra endda. Helge kunne i år fejre jubilæum som bestyrelsesmedlem i Jels Antenneforening – og det var intet mindre end et 50-års jubilæum!

Siden Helge blev valgt ind i bestyrelsen den 9. november 1972, og året efter overtog formandsposten, har han haft en sikker hånd på roret i Jels Antenneforening. Han har guidet foreningen gennem de store tekniske forandringer der er sket i løbet årene – godt eksemplificeret, på gårsdagens generalforsamling, af hans fine tekniske gennemgang af den nye måde foreningen kommer til at udnytte frekvensbåndet i foreningens anlæg. Så selv om Helge har været med i mange år, så er der stadig 100% styr på teknikken og hvordan antennenettet i Jels er bygget op.

I perioden med Helge som bestyrelsesmedlem er antenneforeningen gået fra at levere 4 TV kanaler i 1972 til i dag af udbyde mere en 70 TV kanaler, streaming tjenesterne Viaplay og TV2 Play samt ikke mindst lynhurtigt internet, som tilmed bliver endnu hurtigere, med hastigheder helt op til 1.000 Mbit, næste år – uden at prisen stiger for medlemmerne.

Helge var i øvrigt ikke på valg i år, så de øvrige bestyrelsesmedlemmer og resten af foreningens medlemmer, kommer til at nyde godt af Helges ekspertise i minimum et år endnu – men mon ikke han modtager genvalg igen næste år og tager endnu en tørn for den antenneforening han er så stor en del af?

Kilde: Et helt unikt jubilæum