Brugsen lukker – på helligdage

SuperBrugsen i Jels har i flere år haft omsætningsfremgang. For tre år siden ramte brugsforeningen lukkelovens grænse for, hvornår man skal holde butikken lukket på helligdage.

“Da vi ikke havde en anden dagligvarebutik inden for en radius på fire km, fik vi en 3-årig dispensation til at holde åbent på helligdage. Dispensationen udløb 1. marts i år, og det har ikke været muligt at få den forlænget, da der nu er to dagligvarebutikker i Jels”, fortæller Uddeler Kenneth Ørvad fra SuperBrugsen i Jels.

SuperBrugsen er derfor nødt til at holde lukket på 11 helligdage i 2020. Der vil på disse dage ikke være muligt i Jels at købe frisk bagerbrød, hjemmelavede slagter og delikatessevarer samt blomsterbuketter mm. fra Tusindfryd.

SuperBrugsens personale og bestyrelse er kede af, at de ikke har mulighed for at levere disse varer til kunderne på de 11 helligdage, men gældende lovgivning tvinger butikken til at holde lukket.

SuperBrugsen vil i dagene op til disse helligdage komme med skarpe tilbud, så kunderne kan handle ind og være forsynet på de 11 helligdage.

“Vi er rigtig glade for den stigende opbakning, vi har fået fra kunderne, og håber selvfølgelig, at kunderne fortsat vil bakke op i forbindelse med de 11 lukkedage”, slutter Kenneth Ørvad.

Alligevel åbent to dage i påsken
På grund af coronakrisen er der givet dispensation for lukkeloven, så alle butikker må holde åben to af helligdagene i påsken 2020 fra kl. 10-17.

SuperBrugsen i Jels har derfor åben både Skærtorsdag og Påskedag i den kommende påske fra kl. 10-17.

Kilde: Brugsen lukker – på helligdage