Borger- og informationsmøde på Royal Oak

Ejerne af Royal Oak vil gerne invitere alle interesserede til et borger- og informationsmøde omkring de fremtidige planer for golfbanen og området omkring den. Siden erhvervelsen af Jels Gård sidste år har arkitekterne være i fuld sving med blyant og lineal.

Mandag den 27. september fra kl. 16-18 er Royal Oak klar til at vise planerne frem.

“Vi er i gang med et større udviklingsprojekt på Royal Oak, og der vil den kommende tid, ske en masse på hele området omkring Royal Oak. Vi vil i den forbindelse gerne give lokalbefolkningen et indblik i projektet, og tankerne omkring udviklingen”, forklarer Martin Ovesen, direktør på Royal Oak.

Jesper Arkil, der er en af ejerne, vil give et indblik i tankerne omkring Royal Oak. Derudover vil Martin Ovesen, der er direktør, holde et kort indlæg omkring “det nye Royal Oak” og tankerne om hvilken oplevelse de gerne vil give gæsterne.

Royal Oak håber du har lyst til at se den nyrenoveret restaurant samt høre om planerne for Royal Oak de kommende år. Royal Oak serverer en snak med tilhørende vin/bobler og det er naturligvis gratis at deltage i mødet.

Gåtur med information
Udover ovenstående arrangement er Royal Oak også medarrangør af en gåtur rundt om Jels Nedersø onsdag den 13. oktober, hvor dem som har lyst mødes kl. 9.30 ved Jels Motel & Sportscenter. Når golfbanen nås, vil der blive gået en tur på banen, og chefgreenkeeperen vil give et unikt indblik i, hvad der kræves for at holde en golfbane. I samme ombæring vil Royal Oak igen gerne fortælle om projektet og planerne for de kommende år.

Kilde: Borger- og informationsmøde på Royal Oak