Bæredygtig messe var en succes

Med et samlet besøgstal på 600, er Design Classique og de øvrige udstillere rigtig godt tilfredse med de tre kundedage med fokus på en bæredygtig livsstil. Arrangementet blev afholdt i Design Classiques lokaler i Jels, hvor der var rigeligt plads til alle.

Messen forløb fra fredag den 2. oktober til søndag 4. oktober, og især om søndagen var der mange besøgende. De besøgende kunne blandt andet se på møbler i bæredygtige materialer og meget andet. Der var i weekenden også flere foredrag af psykolog Frank B. Nielsen, som fortalte om bæredygtig sundhed – pas på dig selv i tide!

Det var muligt at deltage i en konkurrence hvor præmien var et Getama sofabord i sortlakeret massiv eg. Vinderen blev Finn Heiredal fra Vejen.

“Set i lyset at den aktuelle situation hvor en del mennesker foretrækker at blive hjemme, er vi rigtig godt tilfredse med besøgstallet”, fortæller indehaver af Design Classique, Tonny Weber Wollesen, og han opfordrer udstillere som vil være med næste år, til allerede at melde sig nu.

Nye aktiviteter er allerede sat i søen
Design Classique har allerede gang i flere nye aktiviteter og netop nu kan du se en vinterudstilling af Annette Mahoney hos Design Classique.

Annette Mahoney har allerede rigtig mange udstillinger bag sig, og udstillede senest i marts 2020 i Trento Italien, i september 2020 hos Galleria M.A.D.S Milano og aktuelt i oktober 2020 både hos las Laguna Gallery i Los Angeles og i London.

Den sjællandske kunstner brænder for Bauhaus-bevægelsen, og malerierne passer til den skandinaviske indretning i et moderne hjem.

Udstillingen er åben for alle og varer til den 15. januar 2021.

Kilde: Bæredygtig messe var en succes