Ændringer i TV-udbuddet fra antenneforeningen

I forbindelse med årsskiftet er der sket lidt ændringer i TV-pakkerne fra Jels Antenneforening. Dels har DR lavet ændringer i deres kanaludbud, hvor nogle kanaler er slået sammen og andre nu kun kan streames og dels er der kommet nye TV-kanaler til, som antenneforeningen naturligvis også tilbyder.

Der har i efteråret været en del skriverier i medierne omkring at kanalerne fra Discovery Networks ikke ville kunne ses af YouSee kunder efter nytåret – dette er ikke noget som Jels Antenneforenings medlemmer bliver ramt af, da foreningen ikke entrerer med YouSee.

Tag dit TV med dig på mobil/tablet
Jels Antenneforening har siden efteråret tilbudt sine medlemmer gratis at kunne streame alle kanalerne fra TV-pakken direkte via mobilen og/eller tabletten. Det eneste det kræver er at man henter app’en “PlayMaker”, der hvor man plejer at hente sine apps og registrerer sig på mit.jels-net.dk, hvor man så får et brugernavn og adgangskode til brug i app’en.

I slutningen af december indgik Jels Antenneforening også en aftale med Viaplay, således at alle medlemmer, uanset hvilken TV-pakke man har, kan få adgang til Viaplay Film og Serie helt kvit og frit. Alle medlemmer, hvor antenneforeningen har en e-mail adresse registreret, har modtaget en e-mail med et link til aktivering af Viaplay. Skulle man ikke have modtaget e-mail, så kan man ringe til antenneforeningens support på 44 40 09 50.

TV2’s streamingtjeneste TV2 Play, som foreningen har tilbud til medlemmerne i flere år, tilbydes nu til en endnu mere favorabel pris, nemlig 39 kr. pr. måned (normalt 179 kr. pr. måned) til medlemmerne med en mellempakke eller fuldpakke.

Vælg selv dine kanaler
Jels Antenneforening har også med årsskiftets indtræden lanceret nogle nye TV-pakker, hvor man selv kan vælge hvilke kanaler man ønsker at se. Der er to forskellige muligheder, hvor man enten kan tilvælge 10 kanaler eller 20 kanaler. Dette kan du se meget mere om i denne folder.

Du kan lære meget mere om antenneforeningens tilbud på www.jels-net.dk.

Kilde: Ændringer i TV-udbuddet fra antenneforeningen