250.000 kr. til sideaktiviteter ved VM

Vejen Kommune vil gerne skabe en stor fest for atleter, frivillige, tilskuere og ikke mindst de lokale i forbindelse med verdensmesterskaberne i Kano og Kajak Maraton, som kommer til Jels Sø den 28. august til 3. september 2023.

Derfor har Vejen Kommune afsat en pulje på 250.000 kr. til sideaktiviteter. Puljen støtter både større og mindre aktiviteter, der øger synligheden omkring eventen og tilbyder ekstraordinære oplevelser, der kan tiltrække borgere og turister til området. Det er en helt unik mulighed for, at der kan komme en masse spændende aktiviteter til byen.

Ikke nok med det, så støtter Kulturelt Samråd også eventet. Så har du en ide til et kulturelt indslag/aktivitet/event, som kan afvikles ved søerne i løbet af VM-ugen, kan der søges op til 10.000 kr.

Så vil du lave en børnezone, en lille koncert, en forestilling eller planlægge en idrætsaktivitet så er der en oplagt mulighed her. Kommunen bakker op, og vil gerne hjælpe med afviklingen af jeres ideer, så I ikke står alene med det hele. Kommunen håber I vil komme med alle jeres kreative indspark, og være med til at gøre det her event helt fantastisk. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Du kan læse mere om puljen fra Vejen Kommune her og Kulturelt Samråds støtte her.

Kilde: 250.000 kr. til sideaktiviteter ved VM