Vinterbadefestival vender tilbage

Jels Vinterbadefestival, som blev afholdt den 6. februar blev en stor succes og gav foreningen et pænt overskud. Vinterbadefestivalen var den første af sin slags i Jels, og det var med stor spænding at styregruppen bag, havde sat “festivalen i søen”.

På dagen havde næsten 100 deltagere løst billet til at benytte faciliteterne ved søen. Gæsterne var geografisk bredt repræsenteret fra bl.a. Herning, Falster, Kolding, Åbenrå og Haderslev, men også mange lokale deltagere havde taget mod til sig, og var en tur i sauna, svedhytte og naturligvis flere afkølende forfriskninger i søen. Særligt var der stor trængsel i de to varmtvandskar der til lejligheden var fyret op under med brænde.

I saunaen var klubbens gusmestre i aktion med damp og Æ’teriske olier, vifter og håndklæde sving, der blev nydt i fulde drag. Ja, flere havde slet ikke lyst til at dagen skulle slutte og ønskede sig mere tid til wellness-hygge.

I løbet af dagen serverede Troldkærskolen en hjemmelavet suppe og gæsterne hyggede sig omkring de tændte bål mens snakken gik, på kryds og tværs. Om aftenen var der fælles hygge i foreningshuset, hvor dagens oplevelser blev delt.

“Vi er meget tilfredse med dagen, og vi skylder alle en tak, der på den ene eller den anden måde har ydet en indsats, det være sig GulvZonen, Frede Andersen (Lintrup) og Thomas Andersen (Røjbøl), Morten Stark og Søren Tinsen, Minientreprenøren, Hjemmeværnet, Jels Frivillige Brandværn. Martin og Freja der var på pladsen og har foreviget dagen med dejlige stemningsbilleder samt alle frivillige hjælpere og kagebagerne. Alle har været en stor hjælp i forbindelse med arrangementet og skal have en stor tak for hjælpen og vi håber vi må trække på dem igen”, udtaler Jane Stark på vegne af styregruppen.

På de tilbagemeldinger styregruppen har fået fra deltagerne, er det stor tilfredshed med festivalen og de kan allerede nu fortælle at arrangementet bliver gentaget igen den 4. februar 2017.

Du kan se Freja og Martin Hansens billeder fra Vinterbadefestivalen her.

Kilde: Jels.dk