Vikingerne indkalder til informationsmøde

Lørdag den 9. januar indkalder Jels Vikingespil til informationsmøde, forud for det store jubilæumsår i 2016, hvor det 40. vikingespil skal opføres på den smukke friluftsscene i Jels. Alle nye som gamle vikinger er velkomne.

Skal din sommer 2016 være fyldt med fede oplevelser i et fantastisk og uforglemmeligt fælleskab? Ja så er det måske værd at overveje om den skal tilbringes ved Jels Vikingespil.

“Vi glæder os til at se alle interesserede til informationsmøde i Landsbyhuset i Øster Lindet lørdag d. 9. januar fra kl. 11. Nye vikinger er velkomne allerede fra kl. 10.30, hvor vi vil tage særligt hånd om dem, inden de garvede vikinger gør deres indtog”, fortæller formand Janus Lynggaard.

I år har vikingerne allieret sig med skuespiller og stuntmand, David Owe på instruktørposten til jubilæumsforestillingen om den mægtige Starkad. David vil på mødet bl.a. fortælle om den audition som finder sted i weekenden den 23. og 24. januar, for de som ønsker en talerolle i årets forestilling. Udover taleroller er der brug for en masse aktører – børn, kvinder og ikke mindst mænd over 14 år der har mod på at fægte.

Hvis du gerne vil være med, men ikke har mulighed for at deltage på informationsmødet, kan du kontakte formand Janus Lynggard på tlf. 2466 9687 eller formand@jelsvikingespil.dk.

Du kan læse mere om Jels Vikingespil på www.jelsvikingespil.dk.

Til informationsmødet fortæller instruktør og fægtemester, David Owe om audition til jubilæumsforestillingen i 2016.
Til informationsmødet fortæller instruktør og fægtemester, David Owe om audition til jubilæumsforestillingen i 2016.

Kilde: Jels.dk