Royal Oak Café og Restaurant slår dørene op igen

Traditionen tro åbner Royal Oak Café og Restaurant op for a la carte serveringen en måneds tid før golfsæsonen for alvor går i gang. Marts måned prøver køkkenet forskellige retter af og vælger så de bedste til når sæsonen rigtigt går i gang.

Kokken Sandra vil i løbet af marts afprøve nogle nye smage på burgerudvalget. Blandt andet udvikles der lige nu på en vidunderlig græsk burger, der er tilsmagt oreganosalt, oliven og tzatziki. Til påske kommer de nye skåle hjem fra England og så vil caféen også kunne tilbyde chili con carne.

Som noget nyt i år tilbyder caféen endelig ægte espresso drikke. Det vil også være muligt at få en lækker varm chokolademælk, baseret på ægte belgisk chokolade – toppet med frisk flødeskum, naturligvis.

Hver fredag fortsættes der med fredagsbøffen. I hele marts måned får i to forskellige kvalitetssteaks at vælge imellem. Den steak med bedste anmeldelser bliver så årets steak. Første fredag bliver fredag den 6. marts og køkkenet anbefaler bordbestilling, da huset allerede har en del forhåndsbestillinger og selskaber inde.

Til forskel fra de tidligere sæsoner, holder restauranten kun åbent sent om fredagen i hele marts, da lokalerne er fyldt op med selskaber alle weekender. Således er åbningstiderne for marts: Tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag fra 12:00 til 19:00. Fredag fra 12:00 til 22:00. Mandage lukket. Køkkenet lukker en time før. Skulle nogen ønske at invitere gæster en hverdags aften hos os, er i selvfølgelig velkomne til at spørge.

Fra 1. april åbner Royal Oak Café og Restaurant op alle ugens syv dage. Du kan læse mere om Royal Oak Café og Restaurant på www.royaloak.dk.

Kilde: Jels.dk