Lærerens Dag på Jels Skole

I torsdags, den 5. oktober, mødte de ansatte på Jels Skole op til en lidt anderledes arbejdsdag end normalt. Elever og forældre var gået sammen for at fejre og anerkende de ansattes indsats i deres daglige og vigtige arbejde med børnene.

Siden 2004 har Oxfam IBIS og Danmarks Lærerforening sammen markeret Lærerens Dag. Over 100 lande deltager i den internationale FN-dag, “World Teachers’ Day”, hvor organisationer, politikere, skolebestyrelser, forældre og elever verden over deltager i anerkendelsen og fejringen af lærernes betydning for den enkelte elev og for samfundets udvikling. Denne fejring gik heller ikke de ansatte på Jels Skole glip af.

Efter skolens lukketid onsdag den 4. oktober, rykkede forældre og elever talstærk ind på skolen, for sammen at skabe den helt rette stemning til Lærerens Dag. Elevrådet sørgede for flag og banner som bød de ansatte velkommen på skolen. I samtlige klasser var der pyntet op med flag, serpentiner og æbler som er symbolet for Lærerens Dag. I personalerummet var der hilsner og morgenbrød til alle ansatte fra skolebestyrelsen. Og rundt omkring på gangene vakte skole-lærer-elev vittigheder begejstring på dagen.

Selvom dagen officielt er udnævnt “Lærerens Dag”, så lagde skolebestyrelsen vægt på at fejre alle ansatte på dagen.

“Det er teamwork der får dagens folkeskole til at fungere – og den ene klarer sig ikke uden den anden. Derfor var vigtigt for os, at alle fik en fortjent påskønnelse af deres indsats på Jels Skole. En god uddannelse starter med en god skole og en god skole bygges af passionerede medarbejdere – og dem er der heldigvis mange af på Jels Skole”, fortæller skolebestyrelsesmedlem Rikke Sloth.

Kilde: Lærerens Dag på Jels Skole