Hjælp vikingespillet til at vinde 100.000 kr.

I morgen afgøres konkurrencen Fantastiske Fællesskaber, hvor Jels Vikingespil er i den store landsdækkende finale.

Jels Vikingespil vandt den regionale konkurrence i TV Syds sendeområde, og er nu oppe imod syv stærke fællesskaber fra de andre TV2 regioner og du kan hjælpe Jels Vikingespil – det er faktisk rigtigt nemt. Alt hvad du skal gøre, er at sende en SMS med teksten FAN 5 til 1272. Det koster kun almindelig SMS-takst.

Vinderen af konkurrencen får 100.000 kr. oven i de 50.000 kr. der var præmien den regionale konkurrence, så det er rigtigt mange penge der er på spil.

Præmien, uanset om det er de 50.000 kr. der allerede er vundet, eller de 150.000 kr., hvis vikingerne står øverst på skamlen efter finalen, skal gå til et børneområde i forbindelse med vikingespillet. Et sted hvor de helt små vikinger kan opholde sig. Og det skal være tilgængeligt for alle i Jels, ganske ligesom meget af Vikingespillet allerede er, når der ikke spilles på scenen.

Det betyder, at det ikke kun er vikingerne der får gavn og glæde af det, men at også andre kan nyde godt af området uden for sæsonen. Vikingernes fantastiske fællesskab kan derfor dele præmien med resten af Jels og de mange der ligger vejen forbi vores smukke sceneområde. Så smid en SMS afsted – det er til alles glæde og gavn.

Husk at du kan følge det store finaleshow på TV Syd+ kanalen lørdag aften, fra kl. 19.45 til 21.00.

Foto: Jels Vikingespil
Foto: Jels Vikingespil

Kilde: Hjælp vikingespillet til at vinde 100.000 kr.