Gratis foredrag med ekstrem løber

På torsdag den 3. marts, fra kl. 19.00 til 21.00 arrangerer Jels IF Løbemotion et foredrag med ekstremløber Kristina Schou Madsen fra Kolding.

Kristina er 30 år gammel, efterskolelærer og vild med idræt og bevægelse. Hendes store passion er løb – gerne de lange og ekstreme af slagsen.

Kristina var en almindelig motionist, som i 2013 fik en unik chance for at deltage i verdens højest beliggende maraton – en chance man kun får en gang i livet, og den var for stor, til at hun kunne sige nej, selvom hun ikke havde erfaring med ekstrem-, ultra- eller bjergløb. Hun tog udfordringen op og gik målrettet og seriøst efter målet. Gennemførelsen gav hende blod på tanden, og hun håber at hendes foredrag kan inspirere andre til at gribe chancen og sigte højt.

Hun tror på klichéen om, at man kan hvad man vil, men det gælder om at holde fokus, være viljefast og tro på sig selv.

Hendes foredrag vil tage udgangspunkt i hendes gennemførelse af The Everest Marathon eller et af hendes andre ekstremløb. Hendes løbsliste lyder på 4 ultra – 24 maratons – 67 halve.

Hendes seneste ekstremløb var i november 2015 i Volcano Marathon, Atacama-ørkenen, Chile, som hun gennemførte på 5:12:09, hvor hun blev nummer et for kvinder og nummer tre i hele løbet. I januar 2016 vandt hun DM-sølv i 52 kilometer ekstremløb på Bornholm.

Foredraget finder sted i Foreningshuset ved Jels Søbad. Alle er velkommen og der er gratis adgang.

Kilde: Jels.dk