Åbent hus i roklubben

Har du mod på en idræt i frisk luft og naturen, og som kan dyrkes på tværs af køn og alder? Kom afsted med dine børn, forældre eller partner. Eneste krav er, at du kan aflægge svømmeprøve på 300 meter.

Jels Roklub er en lille roklub, hvis medlemmer meget gerne deler ud af glæden ved at ro på Jels søerne eller i andre farvande med andre roklubber.

I Jels roklub har vi det hele:

  • Hygge turen, hvor kaffen er med, og vi stopper op og nyder naturen og fuglene.
  • Svede turen, hvor vi sætter tempo på båden og får pulsen op.
  • Og også alt det sjove imellem.

Morgenture, efter-arbejde-ture, aftenture og weekendture. Det er så nemt: Bådene står klar til din rådighed, når du har tiden til det. I vinter halvåret kan vi tilbyde ergometerroning, ro-spinning.

Jels Roklub har en god håndfuld unge roere, som har et godt kammeratskab og som træner sammen både sommer og vinter. Udover træning i egen roklub, er der gode muligheder for de unge for at komme rundt i landet og møde andre unge roere og lære nyt.

Jels Roklub afholder instruktionsweekend lørdag den 22. og søndag den 23. april – så hvis du allerede er sikker på, at du har lyst til at lære at ro, så er du meget velkommen denne weekend.

Vi holder åbent hus tirsdag den 25. april fra kl. 17.00-20.00, hvis du har lyst til at prøve at ro i en båd og høre mere om klubben. Instruktører og medlemmer står klar til at tage imod interesserede og sikre, at I kommer ud at ro.

Der er instruktionsweekend igen lørdag den 29. og søndag den 30. april.

Til instruktionsweekend aflægger man 300-600 meter svømmeprøve i Rødding Svømmehal søndag formiddag.

For at blive medlem skal man være fyldt 12 år, der er ingen øvre aldersgrænse.

Som nyt medlem af Jels Roklub lærer man at ro i robåd. De voksne begynder i inrigger (meget stabile både), mens unge lærer at ro i gig. Tager roere rundt i andre roklubber, roes der i inrigger. Når man frigivet til inrigger, er der mulighed for at få instruktion i gig, sculler, havkajak og turkajak.

Udover at deltage i en instruktionsweekend, skal man deltage i et instruktionsforløb mandage og/eller onsdage aftner i maj-juni, indtil man bliver frigivet.

Ønsker du at tilmelde dig instruktionsweekend, skal du kontakte Annika Wilshusen på annikachpost@gmail.com. Se i øvrigt www.jelsroklub.dk.

Det koster 200 kr. at deltage i instruktionsweekend (som inkludere forplejning og svømmeprøve), og et helt års kontingent koster 900 kr. (for unge 500 kr.).

Jels Roklub er i øvrigt atter vært for sommer-roskole den 27. – 29. juni for de 12-15 årige friske piger og drenge.

Kilde: Åbent hus i roklubben